Zajęcia dla dzieci i młodzieży

Serdecznie zapraszamy. Wszystkie zajęcia/lekcje są wolne od opłat

Lekcje tańca dla dzieci piątki 19:00 – 20:00. Lekcje tańca dla młodzieży poniedziałki 19:30 – 21:00 Wciśnij tutaj, aby się z nami skontaktować
Lekcje języka polskiego dla dzieci i młodzieży piątki 17:00 – 19:00. Lekcje bezpłatne. Wciśnij tutaj, aby skontaktować się z nami
Dział dziecięcy posiada ponad 200 woluminów i ciagle powiększa swoje zbiory. Biblioteka wznawia swoją działalność na początku kwietnia. 2014.
 Raz w miesiącu w sobotę od godz. 14.30 wyświetlamy kreskówki dla maluchów. Zapraszamy rodziców z dzieci w wieku od lat 4. Repertuar to bajki polskie. Czas trwania 2 godzin. Serwujemy popcorn dla dzieci. Po filmie, który trwa około pół godz. organizujemy dla dzieci różnego rodzaju zabawy często związane z nadchodzącymi świętami. Terminy projekcji na naszej stronie facebook i w biuletynie związkowym. Wciśnij tutaj i skontaktuj się z nami

Grupy zainteresowań dla dorosłych i seniorów

Spotkania odbywają się w każdy drugi czwartek miesiąca o godz. 18.00 w siedzibie związku Grupa obecnie pracuje nad monografią osadnictwa polskiego na terenie Illawarra
Spotkania odbywają sie w każdą drugą środę miesiąca o godz. 10.00 w siedzibie związku
W cyklu prezentujemy stare filmy przedwojenne. Daty projekcji w Biuletynie Związkowym albo na www.facebook.com szukaj: Polish Association Wollongong Inc.
Biblioteka działająca przy Związku posiada ponad 3000 woluminów i nadal powiększa swoje zbiory. Napewno znajdziesz coś dla siebie.
Lekcje języka polskiego dla dorosłych odbywają się w każdy piątek od godz. 18 do godz. 20. Opłatność $10 za dwugodzinną lekcję.
Kolokwialnie mówiąc kabaret. Spotkania odbywają się w każdy trzeci czwartek miesiąca o godz. 18.00 w siedzibie związku Grupa